Suomen muinaistaideseura ry (SuMu) 

on valtakunnallinen, arkeologiasta, muinaisista kulttuureista ja erityisesti esihistoriallisista kalliomaalauksista ja -piirroksista kiinnostuneiden asiantuntijoiden ja harrastajien muodostama rekisteröity yhdistys.  

Seuran tavoitteena on lisätä muinaistaiteen ja -kulttuurien tuntemusta, kalliomaalaustemme tunnettavuutta ja suojelua, tukea kalliotaiteen monitieteistä tutkimusta ja dokumentointia sekä edistää yhteistyötä maailman ja erityisesti Suomen naapurimaiden kalliotaideyhteisöjen kanssa. 

Seura järjestää aiheeseen liittyviä seminaareja, näyttelyitä, retkiä, tutkimusmatkoja ja tapahtumia. Seura voi adoptoida ja hoitaa muinaisjäännöskohteita. Seura julkaisee Aurinkopeura-nimistä esihistoriaan ja kalliotaiteeseen keskittyvää julkaisua sekä yhdessä muiden esihistoriaa harrastavien seurojen kanssa Hiisi-lehteä.

Seuran jäseneksi
Liittymällä Suomen muinaistaideseuraan saat kahdesti vuodessa ilmestyvän Hiisi-lehden jäsenetuna. Voit osallistua seuran seminaareihin ja tapahtumiin sekä pääset retkille ja matkoille kotimaan ja ulkomaiden kulttuurikohteisiin, esihistoriallisille ja historiallisille kohteille, kalliomaalauksille ja -piirroksille sekä unohtumattomille luolataidematkoille.
Seuran jäseneksi voit hakea joko sähköpostitse jasenrekisteri(at)suomenmuinaistaideseura.fi  tai alla olevalla lomakkeella. Yhteystietojesi lisäksi kerrothan, miksi haluat liittyä seuran jäseneksi.

Seuran jäsenmaksu on 35 € opiskelijoille 20 €, yhteisöjäsenille 105 € .